Kasvattaja

Onnentuojan takaa löytyy Jenna Leino. Asun Raisiossa, Lounais-Suomessa. Kotona minulla on tällä hetkellä kolme faaraokoiraa ja yksi whippet. Yhteistyökodeissaan asuu lisäksi kaksi osaomistamaani tiibetinterrieriä.

Koirat ovat kuuluneet elämääni aivan nuoresta tytöstä saakka. Perheemme ensimmäinen koira, tiibetinterrieri Oliver (Mva Kiranas Count Onyx), saapui syksyllä 1995 ja siitä lähti kipinä tähän ihanaan rotuun. Olen ollut alusta asti mukana äitini kasvatustyössä, Cags-Pa A-pentue syntyi joulupäivänä 1998 ja yhteistyö jatkuu edelleen. Monen onnellisen sattuman summana kesällä 2008 pitkäaikainen haaveeni vihdoin toteutui: faaraokoira Enzo saapui Northgate's -kennelistä perheeseeni.

Koirieni kanssa harrastan aktiivisesti näyttelyitä sekä rata- ja maastojuoksua. Treenaamme myös agilityä ja rally-tokoa. Olen Tiibetinterrierit ry:n jalostustoimikunnan jäsen ja Suomen faaraokoirat ja ibizanpodencot ry:n puheenjohtaja. Pätevöidyin vuonna 2014 ulkomuototuomariksi, lisää tuomaroinnista täältäOnnentuojan

Kennelnimi Onnentuojan myönnettiin minulle vuonna 2010. Kennelnimeni juontaa juurensa tiibetinterrierin historiaan: kotimaassaan Tiibetissä niiden uskottiin omaavan onnea tuottavia kykyjä. Onnentuojan on pieni kotikennel, jossa koirat ovat rakkaita perheenjäseniä ja harrastuskavereita. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koirat elävät siellä missä minäkin.

Tavoitteenani on kasvattaa koiria, jotka kennelnimensä mukaisesti tuovat onnea omiin perheisiinsä. Tärkeintä mielestäni on, että koira on rakenteeltaan ja muutenkin fyysisesti terve sekä luonteeltaan hyvähermoinen ja tyypillinen, monipuoliseen harrastamiseen soveltuva rotunsa edustaja, jolla ei ole arkielämää vaikeuttavia ongelmia.

Tervetuloa tutustumaan koiriini kotisivujemme välityksellä, toivottavasti viihdyt sivuillamme!

Jenna Leino

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kiinnostuit koiristani, vastailen ja kerron mielelläni lisää puhelimitse tai sähköpostitse.

Kennel Onnentuojan
Jenna Leino
Ilveskuja 4
21220 Raisio
Puh: 0500 525 723
E-mail: onnentuojan@gmail.com