Uutiset 2011

Helsinki Winner ja Voittaja 2011 -näyttelyt 3.-4.12.2011
Näyttelyvuotemme päättyi perinteisesti "Messariin". Lauantaina farkuissa Enzo sijoittui kovatasoisessa 7 valiouroksen luokassa 4:nneksi SA:lla, ja Helmi voitti upeasti 6 avoimen nartun luokan SA:n kera. Sunnuntaina kehässä esiintyi vain Helmi, tällä kertaa avoimen luokan 2. SA:lla.Tampere RN 17.9.2011
Tampereella Lyudmila Tchistiakovan kehässä esiintyi 25 tibbeä. Sienna (Cags-Pa Grace Kelly) sijoittui paras narttu -kisassa neljänneksi kera vara-sertin.Raisio RN 11.9.2011
Sienna (Cags-Pa Grace Kelly) oli PN-3 vara-sertillä. 22 tibbeä tuomaroi Dianne Degryze.Sastamala RN 3.9.2011
Sastamalassa 10 tibbeä arvosteli rotuspesialisti Pirjo Aaltonen. Sienna (Cags-Pa Grace Kelly) oli upeasti VSP SERTillä!


SiennaSammy 2.9.2011
Tänään saimme uuden jäsenen perheeseemme, kun Sammy-whippet saapui Miyessa-kennelistä kotiimme. Iso kiitos Anu Prinkkilälle tästä ihanasta pojasta!


Tervakoski KV 27.8.2011
Enzo (Northgate's Forever N Ever) oli PU-3 ja Helmi (Babylonian Pearl El Negma) oli upeasti VSP saaden SERTin ja CACIBin! Faaraokoirat arvosteli Harri Lehkonen.


HelmiValkeakoski KR 13.8.2011
17 tibbeä tuomaroi Zoran Brankovich Serbiasta. Leevi (Cags-Pa Dylan Onyx) palasi yli 3,5 vuoden tauon jälkeen Suomen näyttelykehiin ja teki sen tyylillä: Rotunsa Paras! Sienna (Cags-Pa Grace Kelly) oli PN-3 vara-sertillä. Hienon päivän täydensi Cags-Pa -kennelin BIS-kasvattajaryhmä -voitto.Tuusula KR 2.7.2011
Faaraokoirat arvosteli rotuspesialisti Jarmo Vuorinen (kennel Scheik's). Enzo (Northgate's Forever N Ever) voitti ROPin (14 farkkua osallistui) ja Helmi (Babylonian Pearl El Negma) oli PN-4 vara-sertillä. Ryhmäkilpailussa Enzo sijoittui upeasti RYP-2 , tuomari Franco Gatti.

Tibbekehässä Sienna (Cags-Pa Grace Kelly) oli PN-3 vara-sertillä, tuomari Ernie Paterson.


Enzo ROP, oik VSP Sawhorse's Better Be Sweet


Enzo RYP-2 , kuva: Päivi ReimanJuhannuskisat Piikkiö 25.6.2011
Osallistuimme Enzon kanssa ekoihin virallisiin agilitykisoihimme. Vaikka tuloksena oli radoilta hylky, meillä oli hauskaa ja into lajia kohtaan vain kasvoi!


Farkkushow ja Erikoisnäyttely 5. - 6.6.2011
Lauantaina Open Showssa faaraot arvosteli ruotsalainen Sofie Lönn, kennel Enigma. Enzo (Northgate's Forever N Ever) oli PU-3 20 uroksen joukosta ja "VSP liikkeet". Helmi (Babylonian Pearl El Negma) voitti 5 koiran nuortenluokan ja oli VSP-nuori. Yhdessä Enzo ja Helmi voittivat BIS-pari -kilpailun!

Sunnuntaina farkkujen Erikoisnäyttelyn tuomaroi Barbara Ruth Smith. Enzo sijoittui hienosti 13 valiouroksen luokassa 4. SA:lla ja Helmi oli ERI:llä nuortenluokan 3.


vas Antefa's Ultimatum, oik. Helmi


BIS-pari Enzo & HelmiHamina KV 21.5.2011
Helmi oli PN-2 SERTillä ja vara-Cacibilla (vahvistuu Cacibiksi), Enzo PU-2 vara-Cacib ja tibbeissä Sienna sai ERIn ja oli luokassaan toinen. Molemmat rodut tuomaroi Maija Mäkinen.

Tampere KV 7.5.2011
Enzo oli PU-3 ja Helmi PN-2 kera SERTin ja vara-Cacibin, joka vahvistuu Helmin toiseksi Cacibiksi. Tuomarina Zsolt Lokodi.

Lahti KV 22.4.2011
Lahdessa farkut arvosteli Ludmila Fintorova Slovakiasta. Enzo (Northgate's Forever N Ever) oli PU-2 vara-cacibilla, joka vahvistuu CACIBiksi, joten Enzosta tuli Kansainvälinen Muotovalio!


EnzoLatvian Voittaja 2011 KV 12.-13.3.2011
Lauantaina Anne Indergaard Norjasta arvosteli 9 faaraokoiraa. Enzo (Northgate's Forever N Ever) voitti urokset, sai Cacibin ja kaksi uuttaa titteliä: Latvian Muotovalio ja Latvian Voittaja 2011. Helmi (Babylonian Pearl El Negma) puolestaan voitti nartut kera Cacibin, SERTin ja Latvian Voittaja 2011 -tittelin. ROP-kilpailussa Helmi päihitti Enzon ja kipusi ryhmissä vielä 8 parhaan joukkoon.

Sunnuntaina vuorossa oli tiibetinterrierit. Tulokset olivat yhtä hienot, kuin edellisenä päivänä: Sienna (Cags-Pa Grace Kelly) oli VSP, Cacibilla ja SERTillä, Leevi (Cags-Pa Dylan Onyx) voitti ROPin, SERTin ja Cacibin. Kumpikin sai myös Latvian Voittaja -tittelit. Leevistä tuli myös Kansainvälinen ja Latvian Muotovalio!


Babylonian Pearl El Negma


Cags-Pa Dylan OnyxEura RN 5.2.2011
Helmi (Babylonian Pearl El Negma) oli ROP kera SERTin.

Turku KV 22.1.2011
Näyttelyvuosi starttasi perinteisesti Turusta. Helmi (Babylonian Pearl El Negma) oli VSP ja sai ensimmäisen sertinsä. Enzo (Northgate's Forever N Ever) oli PU-3. 15 farkkua tuomaroi Hanne Laine Jensen, DK.


Vas. ROP Sawhorse's Dance Revolution, oik. Babylonian Pearl El Negma. Kuva Krista Differt.