Uutiset 2012 - 2013

15.12.2013 Helsinki KV Voittaja 2013
Onnentuojan A-pennuista ensiesiintymisensä virallisissa kehissä tekivät Aava (Onnentuojan Aavatuuli), Sampo (Onnentuojan Aurinkokuningas) ja Arman (Onnentuojan Armaani). Junnut esiintyivät hienosti ja kaikki saivat ERIn, Aava lisäksi upeasti PN-4 ohi monen valion. Päivän potin nappasi kuitenkin Enzo (Northgate's Forever N Ever): ROP & Voittaja 2013!


Enzo


Aava

5.10.2013 Helsinki Team-Race
Sammy juoksi ensikilpansa Tuomarinkartanon radalla. 280m sujui aikaan 20,19s ja sijoitus 6.


Sammy valkoisella manttelilla. Kuva Erkki Ruusunen.

8.9.2013 Vantaa KR
Vantaan näyttelyssä farkut ja whippetit tuomaroi David R. Miller, USA. Sammylle ja Enzolle ERI ja luokan 3., Zara voitti nartut, sai neljännen SERTin ja oli VSP.


18.8.2013 Turku EPN
Turun pentunäyttelyssä ensi kertaa kehässä esiintyi juuri 5kk täyttänyt Kingis (Onnentuojan Aurinkokuningas). Hienosti meni, tuloksena ROP- ja RYP-2 -pentu!
3.8.2013 Raisio KR
Enzo (Northgate's Forever N Ever) ROP & RYP-4 ja Zara (Jataburu Sand Dog Shaula) PN-2 ja SERT!27.7.2013 Pori KV
Enzo (Northgate's Forever N Ever) PU-2 ja Zara (Jataburu Sand Dog Shaula) VSP ja SERT!7.7.2013 Karjaa KR
Whippet-herra Sammy (Miyessa Born To Be Wild) PU-4 kera ensimmäisen SERTin!29.6.2013 Hämeenlinna KR
Enzo (Northgate's Forever N Ever) ROP ja Zara (Jataburu Sand Dog Shaula) VSP SERT!8. - 9.6.2013 Farkkuweekend ja Whippet-Harrastajien Erikoisnäyttelyviikonloppu

Kesän odotetuin näyttelyviikonloppu vietettiin Mustialassa. Lauantaina Farkkushowssa Skonju (Ta'Skonju Gabillott Tar-Rabatt) VSP-nuori, Zara (Jataburu Sand Dog Shaula) VSP-juniori ja Enzo (Northgate's Forever N Ever) PU-5 ja BIS-jälkeläisryhmä. Päivän paras tulos tuli kuitenkin whippettien erikoisnäyttelystä, jossa Sammy (Miyessa Born To Be Wild) voitti jättimäisen 30 uroksen avoimen luokan ja sijoittui vielä epävirallisesti PU-6 77 ilmoitetun whippeturoksen joukosta. Hurjaa!

Sunnuntaina samalla porukalla kehässä, tällä kertaa farkuilla Erikoisnäyttely ja whippeteillä Open Show. Farkut tuomaroi rodun spesialisti Jarmo Vuorinen. Skonjulle EH ja nuorten luokan voitto kivalla arvostelulla, Zara voitti jälleen junnunartut ERIllä ja SAlla ja Enzolle valioluokasta ERI ja SA. Loppukisoissa Enzon jälkeläisryhmä jälleen Best in Show! A-pentueemme emä Goldie (Siphra's Sweet Amber) palasi pentulomalta näyttelykehiin ja oli paras narttu ja VSP, paljon onnea Raisa-omistajalle! Whippetkehässä Sammy voitti jälleen luokkansa, oli VSP-käyttö ja epävirallinen PU-5. Mahtava viikonloppu täynnä ihania ihmisiä ja kauniita koiria, malttamattomasti odotan jo ensi vuotta!


Skonju (kuva Ari Koivisto)


Skonju VSP-nuori, vasemmalla BIS-nuori Northgate's Northside Special (kuva Mira Aaltonen)


Zara (kuva Ari Koivisto)


Zara VSP-juniori, vasemmalla BIS-juniori Alex Flaming Storm (kuva Mira Aaltonen)


Enzo (kuva Ari Koivisto)


Enzo(kuva Mira Aaltonen)


Enzon BIS jälkeläisryhmä (kuva Ari Koivisto)


Goldie (kuva Ari Koivisto)


Sammy (kuva Maisa Kauniskangas)


Sammy


Sammyn sukua koolla, vasemmalta Sammy, Sulo-veli, Linda-äiti, Bondi-veli, Sara-mummu ja Papu-eno.

26.5.2013 Rauma KR
Enzo (Northgate's Forever N Ever) Rauman näyttelyssä PU-1 ja VSP.12.5.2013 Liedon maastot
Enzo (Northgate's Forever N Ever) viihtyy selvästi kotikisoissa: tuloksena viime vuoden tapaan rodun voitto koko päivän toiseksi parhain pistein, SERTK ja kolmantena vuotena peräkkäin Varsinais-Suomen Kennelpiirin mestari!


Kuva: Force Photography

4.5.2013 Tampere KV
Tampereella Enzo (Northgate's Forever N Ever) ROP ja Zara (Jataburu Sand Dog Shaula) PN-2 vara-SERT.


Zara, kuva: Tanja Paananen

15.4.2013 Uusia kuvia pennuista
Pennuista löytyy uusia kuvia pentujen omasta galleriasta: Onnentuojan A-luokka

Pennuista vielä 1 uros ja 1 narttu vailla omia koteja.15.3.2013 Farkkupentuja!
Goldielle syntyi tänään 3 komeaa poikaa ja 4 kaunista tyttöä. Emä ja pennut voivat mainiosti.9.3.2013 Talvimaastot
Sammy (Miyessa Born To Be Wild)juoksi ensikilpansa perinteisissä talvimaastoissa huikein tuloksin: pisteitä 501, sija 2/10 ja SERTK! Hurrrrjaaaa! Enzo (Northgate's Forever N Ever) paineli lähes yhtä hyvin ja sijoittui toiseksi SA-pisteillä 488.2. -3.3 ja 9.3.2013 Enzon jälkeläiset junnukehissä
Enzon Jataburu-kennelin jälkeläiset esiintyivät ensimmäistä kertaa virallisissa luokissa maaliskuun alussa huimin tuloksin:
Jataburu Sand Dog Shaula Liettuassa ROP-juniori & Liettuan Junioivoittaja 2013
Jataburu Sand Dog Capella Virossa kaikkien rotujen näyttelyissä 2.3 ROP JSERT & RYP-2, 3.3 ROP JSERT & RYP-4
Jataburu Sand Dog Sirius Venäjällä kaikkien rotujen näyttelyissä 2.-3.3 3 x ROP 3 x JSERT, 9.3 ROP JSERT RuJMva RYP-1


Sirius

19.1.2013 Turku KV
Skonjulle Turun näyttelystä ERI 1 SA vara-SERT.11.1.2013 Faaraokoiran pentuja tulossa
Tänään Goldie astutettiin Enzolla, pentuja odotamme maaliskuun puolivälissä.

12.12.2012 Terveystuloksia
Tulevan farkkupentueen vanhemmat Goldie ja Enzo kävivät tänään toistamiseen silmäpeilauksessa, kummallakin edelleen terveet silmät. Goldielta kuvattiin myös lonkat ja kyynärät, mutta niitä tuloksia joudumme odottelemaan vielä Kennelliitosta. Mutta hyvltä näytti =) Samalla tutkimme myös Sammy-whippetin, silmät terveet, polvet 0/0 ja sydänkuuntelussa ei sivuääntä.


9.12.2012 Helsinki KV Voittaja 2012
Näyttelyvuoden päätti perinteisesti messari, jossa esiintyi ensin Skonju (Ta' Skonju Gabillott tar-Rabat). Tuloksena EH 2 kera hienon arvostelun. Enzo (Northgate's Forever N Ever) juoksi hienosti PU-3 pallille. Tähän on hyvä päättää tämä vuosi ja odotella jo ensi kautta innolla!


21.10.2012 Turku KV
Pienen pentutauon jälkeen palasimme näyttelykehiin Turussa, jossa Skonju teki ensiesiintymisensä virallisissa kehissä. Tulos hienosti PU-4 ja vara-SERT. Enzo pisti vielä paremmaksi: PU-1, CACIB ja rotunsa paras! Ryhmissä Enska liiteli vielä 10 semifinalistin joukkoon.


Pennut uusissa kodeissaan
Pennuista viisi on jo lähtenyt maailmalle. Vieteri "Hugo" Ruskolle, Vekseli "Elwis" Kuvansiin, Vipotiina "Yoda" Helsinkiin, Vintar "Bella" Rauhaan ja Vekkuliina "Olga" Vantaalle. Villihotti "Bruno" muuttaa loppuviikosta puolieno-Rambon kaveriksi Turkuun, ja Valomerkki jäänee osaksi Onnentuojan-laumaa. Valpuriina etsii peruutuksen vuoksi vielä omaa kotiaan.
9.8.2012 Pennut syntyivät
Torstaina aamuyöllä Siennalle syntyi 3 urosta ja 5 narttua. Emo ja pennut voivat hyvin.
25.7.2012 Ratakisat Vätti
Enzo starttasi virallisen ratakisauransa kotiradalla Turun Vätissä. Sijoitus 480m kilpailussa oli 2. ajalla 39,81s.
8.7.2012 Luonnetesti Kaarina
Enzo (Northgate's Forever N Ever) osallistui tänään luonnetestiin mukavin tuloksin. Kaikki osa-alueet plussalla, yhteispistemäärä +128 ja laukausvarma. Pisteet osa-alueittain

Hei hei, Helmi
4.7.2012 säilyy pitkään muistoissa synkkääkin synkempänä päivänä. Jouduin aivan yllättäen sanomaan hyvästit Helmelle, suloisimmalle ja kilteimmälle farkkutytölleni.


Babylonian Pearl El Negma 19.11.2009 - 4.7.2012

Tibbepentue elokuussa
Vierailimme alkuviikosta Siennan kanssa Ruotsissa ihanan Kalle-herran luona. Tibbepentuja toivotaan syntyvän elokuun toisella viikolla. Lisätietoja yhdistelmästä Pentuja -sivulla.
9.6.2012 Salo KR
Salossa Helmi VSP ja Enzo ROP. Ryhmäkilpailuissa Enzo vielä hienosti RYP-3!

2. - 3.6.2012 Farkkuweekend ja Whippet Show & Erkkari
Lauantaina Mustialassa oli farkkujen ja whippettien Open Showt. Sammy (Miyessa Born To Be Wild) esiintyi kehässä ensimmäisenä, tuloksena upeasti whippet junnu-urosten (12kpl) voitto kera KP:n. Loppukilpailuissa Sammy oli vielä VSP-juniori. Päivä jatkui hienosti myös Farkkushowssa, Skonju BIS-Baby, Enzo (Northgate's Forever N Ever) paras uros & VSP ja Helmi (Babylonian Pearl El Negma) paras narttu 4. Loppukilpailuissa Enzo liiti toistamiseen BIS-liikkeet -kisan voittoon ja yhdessä Enzo ja Helmi uusivat viimevuotisen BIS-pari tittelinsä!


Sammy 1. KP, Twyborn Glory Hallelujah 2., Miyessa Bucket of Love 3.


Skonju


Enzo


Enzo & Helmi kera ihanan BIS-pari palkintopehmolelun =)

Sunnuntaina vuorossa oli molempien rotujen erikoisnäyttelyt. Sammyn oli tällä kertaa tyytyminen EH:n. Skonju jatkoi ROP-pentu -putkeaan: BIS-pentu. Enzo sijoittui paras uros -kisassa kolmanneksi ja Helmi paras narttu -kisan epävirallinen kuudes.


Helmi, Jataburu Sand Dog Zenobia ja Northgate's I Me Mine

27.5.2012 Järvenpää KR
Helmi Järvenpäässä ROP kera SERTin > uusi Suomen muotovalio. Ryhmäkisassa Helmi sijoittui vielä upeasti 4.!


Helmi RYP-4, Kuva: © ansu

19.-20.5.2012 Lieto: Derby ja V-S kennelpiirin mestaruus -maastokilpailut
Viikonloppuna Enzo ja Helmi osallistuivat vuoden ensimmäisiin maastojuoksukilpailuihinsa. Lauantaina Helmi starttasi Derbyssä, sai yhteensä 473 pistettä, SA:n ja sijoitus hienosti 3. Sunnuntaina oli Enzon vuoro, kahdesta upeasta juoksusta pisteitä 494, 1. sija ja SERTK! Enzo myös uusi viimevuotisen tittelinsä: Varsinais-Suomen kennelpiirin maastojuoksumestari.


Helmi

17.5.2012 Helsinki pentunäyttely
Skonju starttasi näyttelyuransa Helsingin pentunäyttelyssä hienosti: ROP-pentu!
13.5.2012 Enzosta isä
Enzolle syntyi komea pentue Jataburu kenneliin, 4 urosta ja 5 narttua.
13.5.2012 Tampere KV
Helmi (Babylonian Pearl El Negma) PN-3, vara-SERT ja vara-Cacib, Sammy (Miyessa Born To Be Wild) ERI 3.4.2.2012 Tervetuloa Suomeen Skonju!
Meillä on uusi pentu, faaraokoirauros Ta' Skonju Gabillott Tar-Rabat. Skonju saapui rodun kotimaasta Maltalta, iso kiitos Harry Vellalle tämän ihanan pennun löytämisestä ja Gaucin perheelle pennun luottamisesta minulle!
Turku KV 21.1.2012
Helmi (Babylonian Pearl El Negma) starttasi näyttelyvuoden hienolla tuloksella: Paras Narttu 2, vara-SERT ja vara-Cacib.


Uutiset 2011